EVONIA HAIR BOOSTER X60 TABL

Betasitosteroli-koliini-sinkki-vitamiinitabletit

 • Ravintolisä
 • Hillitsee miestyyppistä hiustenlähtöä, sopii myös naisille
 • Ravintoaineet hiustenlähtöä vastaan sekä hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille
 • Kehitetty Suomessa yhteistyössä HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa
 • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Markkinoija:
Hankintatukku Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
25,76 €
396,31 € / kg
 • Miesten voimakas testosteronitaso altistaa juuri miehet hiusten harvenemiselle ja kaljuuntumiselle. Miessukuhormonien voimakas vaikutus hiustuppiin välittyy DHT:n eli dihydrotestosteroni-hormonin välityksellä. Kaljuuntumisprosessissa testosteroni muuttuu kehossa dihydrotestosteroniksi (DHT). Hiustenlähdön syyt ovat moninaiset ja usein taustalla on päänahan tulehdustila, joka aiheuttaa hiustenlähtöä lisäten DHT:n vaikutusta. Hiusten harveneminen ja kaljuuntuminen liittyy voimakkaasti myös perintötekijöihin.
 • Betasitosterolia sisältävillä valmisteilla on todettu olevan positiivista vaikutusta miestyyppiseen hiustenlähtöön. Naisilla hiustenlähtö ja harveneminen on yleistä vasta vaihdevuosissa. Evonia® Hair Booster ravintolisä sopii myös hiustenlähtöön naisille.
 • Evonia® Hair Booster ravintolisä sisältää juuri oikeat ravintoaineet hiustenlähtöä vastaan, hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille. Valmiste sisältää tarkkaan valitut ravintoaineet hillitsemään testosteronin muuttumista DHT:ksi – kasvisteroleja, erityisesti betasitosterolia ja muita kasvisteroleja kuten kampesterolia, sitostanolia ja kampestanolia sekä lisäksi vihreä tee -uutetta, koliinia, sinkkiä, niasiinia ja biotiinia, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina.
 • Tuotteen betasitosteroli on vaikuttava aine, jolla on merkitystä DHT:n estäjänä hiustenlähdölle hilliten testosteronin muuttumista DHT:ksi. Myös vihreä tee -uutteella on vaikutusta DHT:n estämiseen. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina ja sinkki on tärkeä kivennäisaine hiustupen normaalille muodostumiselle ja se torjuu hiustenlähtöä.

1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

 • Valmistettu Suomessa
 • Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
  Kasvisteroleja 400 mg
  Vihreä tee -uutetta 100 mg
  Sinkkiä 10 mg (100%)*
  Koliinia 10 mg
  Niasiinia 18 mg (113%)*
  Biotiinia 100 µg (200%)*
  *vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kasvisterolivalmiste (betasitosteroli, kampesteroli, sitostanoli, kampestanoli), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Vihreä tee -uute (Camellia sinensis), Antosyaniinivärit mustaporkkanauute ja antosyaaniuute, Sinkkisitraatti, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Koliinibitartraatti, Nikotiiniamidi, Aromi vanilliini, D-biotiini

60 tabl./65 g

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:EVONIA HAIR BOOSTER X60 TABL
Arvostelusi