Tutustu apteekin palveluihin

Verkkoapteekin lisäksi Joensuun Uusi Apteekki tarjoaa monia lääkehoidon onnistumista tukia palveluja. APTEEKKI-palvelut ovat apteekkien tarjoamia, pääasiassa maksullisia lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tukea lääkehoitojen onnistumista, hyvinvointia ja terveyttä. Apteekissa toimiva Apteekin Terveyspiste tarjoaa sairaanhoitajan palveluita pienissä vaivoissa, kuten esimerkiksi rokottamisessa, luomien tarkastamisessa ja korvien puhdistamisessa. Sairaanhoitajamme tekee tarvittaessa näitä toimenpiteitä myös kotikäynteinä Joensuun ruutukaava-alueella. Lisäksi Apteekin Terveyspiste toimii Synlabin näytteenottopisteenä. Tutustu palveluihin tarkemmin ja varaa aika palveluihin osoitteissa joensuunuusiapteekki.fi (Apteekin Terveyspiste ) tai synlab.fi (Synlab).

APTEEKIN PALVELUT

Lääkkeiden annospussipalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna. Tai olisiko läheiselläsi tarve annospussipalvelulle?

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkityksen tarkistus

Haluatko keskustella rauhassa lääkkeiden oikeasta käytöstä? Varaa aika lääkityksen tarkistuspalveluun.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Kotiinkuljetus

Tuomme tilaamasi lääkkeet ja muut tuotteet kotiisi Joensuun kaupunkialueella. Jos haluat kotiinkuljetuksen otamme sinuun yhteyttä ennen toimitusta ja sovimme toimitusajan. Kotiinkuljetus toimii arkisin klo 8-16 välillä. Palvelumaksu on keskustan ruutukaava-alueella 4 € ja Joensuun kaupunkialueella (8 km torilta) maksu on 8 €.