Uusi

Vitaali Rauta 100 mg salmiakinmaku 500 ml

Ravintolisä 

VITAALI RAUTA 100 mg  Fe2+        Salmiakin maku 

Vahva nestemäinen rautabisglysinaattivalmiste, Hyvin imeytyvä
Vatsaystävällinen              

Pakkauskoko:
500 ml
Markkinoija:
Hankintatukku Oy
Tuotetta varastossa
29,19 €
58,38 € / l

Salmiakinmakuinen vahva rautavalmiste. Vatsalle ystävällinen, sisältää rautaa hyvin imeytyvänä bisglysinaattina. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä hapenkuljetusta kehossa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

15 ml päivässä ennen ateriaa. Vältä ottamasta samaan aikaan teen, kahvin, maitotaloustuotteiden tai kalsiumvalmisteiden kanssa, sillä ne hidastavat raudan imeytymistä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositellaan vain mittauksella todettuun raudanpuutteeseen. Varmistathan tuotteen käytön tarpeen terveydenhuollon ammattilaiselta.

Ei lasten ulottuville.

Vesi, Sakeuttamisaineet glyseroli ja natriumkarboksimetyyliselluloosa, Rautabisglysinaatti (EU), Salmiakkijauhe, Säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti, Anisaromi, Lakritsiaromi

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositellaan vain mittauksella todettuun raudanpuutteeseen. Varmistathan tuotteen käytön tarpeen terveydenhuollon ammattilaiselta.

Ei lasten ulottuville.

 

Valmiste sisältää glykyrrytsiiniä.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 2kk.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Vitaali Rauta 100 mg salmiakinmaku 500 ml
Arvostelusi